lørdag den 18. juni 2011

The making of

Sådan overtrækkes en kage trin-for-trin:.

Kagen, fin og rund. Bunde lage sammen med fyld og afkølet.
Her: Kakaobunde med hyldeblomstmousse og skovbærmousse


Kagen smøres op og rettes til med et lag creme - her har jeg brugt chokoladesmørcreme
Herefter på køl igen, så overfladen bliver hård. Smør evt efter.

Marshmellowfrosting - 15 skumfiduser, 1 spsk olie og 2 spsk vand smeltes i mikroovn.
Æltes herefter op med flormelis (knap 1 pk)

Fondanten er fin, når den er blød men ikke klistret. Tilsættes ingen farve bliver den kridhvid som her.
Skal den have en anden farve æltes den ind i fondanten her.

Denne portion skal bruges til overtræk og rulles ud i et tyndt lag. Jeg bruger maizena, så den ikke klæber til rulle eller bord

Svup - henover den afkølede kage.
Kagen kan evt tages ud af køleskabet 5 min før, så overfladen på kagen bliver 'våd' igen

Fondanten trykkes/foldes/modelleres fast på kagen og overskydende skæres af (jeg bruger en pizzaskærer)
Herefter kan kagen pyntes, kantes og ikke mindst spises

Ingen kommentarer:

Send en kommentar