Kagen, fin og rund. Bunde lage sammen med fyld og afkølet. Her: Kakaobunde med hyldeblomstmousse og skovbærmousse |
Kagen smøres op og rettes til med et lag creme - her har jeg brugt chokoladesmørcreme Herefter på køl igen, så overfladen bliver hård. Smør evt efter. |
Marshmellowfrosting - 15 skumfiduser, 1 spsk olie og 2 spsk vand smeltes i mikroovn. Æltes herefter op med flormelis (knap 1 pk) |
Fondanten er fin, når den er blød men ikke klistret. Tilsættes ingen farve bliver den kridhvid som her. Skal den have en anden farve æltes den ind i fondanten her. |
Denne portion skal bruges til overtræk og rulles ud i et tyndt lag. Jeg bruger maizena, så den ikke klæber til rulle eller bord |
Svup - henover den afkølede kage. Kagen kan evt tages ud af køleskabet 5 min før, så overfladen på kagen bliver 'våd' igen |
Fondanten trykkes/foldes/modelleres fast på kagen og overskydende skæres af (jeg bruger en pizzaskærer) |
Herefter kan kagen pyntes, kantes og ikke mindst spises
Ingen kommentarer:
Send en kommentar